lauantai 28. toukokuuta 2011

-örörör

Didi, ei oo taas tullu kirjotettuu pitkään aikaa..

Mulle ei oo tapahtunu paljoo mitään erikoista, tai en ainakaa muista et ois :--D
Mut ainaki oltiin pe-la Jetrol yötä med. Leea, Touko, Jetro ja meiksi ♥ meilloli kivaaa :3

Täs pari kuvaa;
 Täs Leea soittaa Jetrolle :--)

 Täs pojat nukkuuu ja Leea stalkkaa niit.

Täs me yritetään saada Leean kaa Pokémoneit takas palloihi.

Sellast sillo :--D Hehe.. Mun ois pitäny mennä Poriin Ajtenin luo eilen, mut mullei sit ollu rahaa :--( Maanantaina pitäis mennä Your Move- tapahtumaan kattoo; 
Snow white's Poison Bitee,
Disco Enseblee,
Jimi Constantinee ja
Reckless Lovea

mut en tiiä onko mulla sinnekkään varaa lähtee ! 
 
Hmm, mulla on kyllä huonojakin uutisia... R.I.P Karita

Karita on siis mun serkku :--( Lepää rauhassa rakas ♥


maanantai 23. toukokuuta 2011

-oho :D

En ookkaa pitkää aikaa kirjotellu tänne. Okei okei, en oo jaksanu XD Oon aina meinannu mut sitten kaikki on vaa alkanu sanoo; 'No kirjota sitte huomenaa, ei sun tänää tarvii' :--D Ni sit se on vaa jäänyt...

Joo, tosiaaa.. Muutettiin eilen siitä yksiöstä pois, jee ! Onneksi pääsi pois siitä pienestä ahdistavasta luukusta :--D ! Jalat on vieläki ihan paskana kaikesta kantelemisesta.. Oon nyt yrittäny saada mun huonettakin viisaamman näköseks sitä huonebloggausta varten :--D Tykkään tästä olohuoneesta tosi paljon, täs on vaan sohva ja tollanen pyörivä nojatuoli, ja nyt mutsi on tunkemassa tähän jotain rumaa puupöytää, joka ei sovi tähän yhtään... Sillä ei oo sisustus silmää sitten yhtään ! Kaiken lisäksi toi pöytä on vanha naarmuinen ruokapöytä ! Ärr en tykkää yhtään, ja jos sanon mielipiteeni esim vaikka; 'Mun mielestä toi pöytä ei todellakaan sovi tähän olohuoneeseen, et en haluis sitä siihen, koska se ei sovi...' Niin saan huudolla takaisin vastauksella; 'NO EHKÄ SINÄ ET HALUA, MUTTA MINÄ HALUAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111' En jaksa tollasta. En kai sais sanoo mielipiteitäni, kun en saa edes omaa huonetta sisustaa niinku haluan... )--:

Mutta joo, täs ei oo nyt tapahtunu mitään kovin erikoista :--D Leea kai taas tulee meille tänää, kun se haluu nähdä tän uuden kämpän ku se ei oo vielä täällä käynyt. En nyt keksi mitään enempää kirjotettavaa :--D

maanantai 16. toukokuuta 2011

-ihanaa leijonat, ihanaa!

Joo, tuli täs eilen katottuu lätkää ! Jee hyvä suomi !!1 Ois ollu iha jeesi olla kattoo iha liven koko sydeemi :--D
Tuli ite tuuleteltuu aika lujaa XD

Mutta tänää ei kovin mitää ihmeellistä oo tapahtunu ja tota Leea oli tänään meil ja mitä me meikkailtii XD lol.
Joo täs oltii ranskalaisii taiteilijoit XD


Täs hengasin SUOMI teksti tos noi :--D

Eipä mul täs muut XD heipa.

lauantai 14. toukokuuta 2011

asdf

En oo nyt ehtiny kirjottaa tänne muutamaan päivään XD

Joo no Torstaina oltii Jasminin ja Leean kaa ulkona :--)

Meillä oli tosi kivaa, tai no mitä nyt Jasmin vähä suuttu.. Iha yleistä....
No, täs on pari kuvaa :--D







Hmm joo ja Perjantain oltiin pelaamas koripalloo ja kivaa oli ! Ja ylläri Jasmin suuttui sillonki ! :--D lol.
Eipä sitten sillon tapahtunu mitää erikoisempaa. Yöl katoin Kanasheikkaril yksin Bookiemanii :--D ja ja sit aloin nukkuu :---D Hm aamul menin himaa ja olin (olen edelleen) angst ku en päässy kattoo CFYL:ii ja Raappanaa, ja olin voittanu viel ilmasen lipunki sinne )= noh, joskus toisten sitte.. Sitte Leea tuli meille ja lisäänpä siitäkin kuvii ! Ps. Ollaa vitu håt (; ♥


Noni, siinse. Lähetää räppää partsil, moro.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

daudiu

No joo en oo kirjottanu täs vähää aikaa.. Eilen oisin kirjottanu, mut koneella oli ongelmii, eikä se suostunut avaa mitää tiedostoi, vaik sammutin monee kertaa ja annoin jäähtyy :--( No mut joo..

Ei täs oo paljoo edes tapahtunu :--D Hengailtu kaikkien kaa vähän joka paikas ja syöty jätskii..
Ainii, äh ampparit on heränny >__< en tykkää, koska mullon kauhee ampparikammo.. Sanon sitä jo sairaudeksi :--D Hmm joo,, no 27.5 olis tarkotuksen mennä Poriin ;3 Haha uskon et siel tulee parast !

Hm no tänää en millää jaksanu mennä 8 kouluu ni päätin sit nukkuu ja men 9, ja sopivasti Leeaki oli menos vast sillon, ja mentii sit samaa matkaa ku kerta lähekkäi asutaa :--D Joo no siin me sit melkein myöhästyttiin ja just ku päästiin koulunpihaan ni sit pitiki juosta jo sisälle :--D Koulu mateli iha jeesisti loppuun, ja jäätiin sit jälleen kaupungil viel tyyppien kaa.. Paitsi mitä toi Roope nyt vähä vituttaa, ku valehtelee meille ku ei se osaa sanoo mitään suoraan. Oishan se ollu iha kivaa mennä kattoon ku pojat pelaa mut no joo.. ei sitten.. Nooo sit hengattii siin tyttöjen kaa. Sit ku Petra 'Pättis' lähti siit ni alettiin pelaa korist :--D Ollaan varmaa surkeimpii koskaa XD No mut tuli ainaki kuuma kun aurinko paisto selkään ihan 6-0 ja viel mustat vaatteet.
Siitä sitten päätettii mennä Autiolahteen, ja Leea meinas käyd himas eka hakee uikkarit ja lentopallon.. Mutta sit se soittiki Jasminille, et se ei pääse tulee ku sen vanhemmat ragee sille iha vitusti, ni oltiinki Jasminin kaa sit vaa meillä, ja tehtii Pacman haamui hamahelmist XD jee. Joo ja siis meidän tarkotuksena oli mennä uimaan.. No muttaa kelattiin, et mennää sit huomen (---: Dididi, taidankin sitte lopettaa tähän !


Ps. I miss you hun ♥
 JAJA haluun takas tonne .__. ♥

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

didiidiii

dididi.. Joooo no täs mä nyt vaa henkailen Porotsun kaa ja mennä kohta nukkumaa c: No okei,
ei mennä )= Mut sit jossai vaihees ! 

Hmn no tänää ku heräilin ni täti ja sen mies tuli käymään meillä, ja sit melkei heti ku ne lähti ni mentiin mummolle, jossa oli myös Poro ja sen porukat.. No, sitte tulin sieltä ja datasin ! fuhuu . Ja hm sit menin Jassun kaa ulos ja jotai hengattii siin rannal ja sit mentii yhtee leikkipuistoo, ja siit meninki sit himaa ja pyysin ton Poron meil ja sit se tuli ja sit me vähä hengattii ja mentii ulos.. Ulkon oli toooosi paljon inhottavii hyttysii ja sit päätettii mennä sisälle, ja sit taas jälleen tulin koneeelle (= no life.

No mut ei kai täs sen enempää, oli aika lyhyt tänää tää ku en nyt jaksa kirjotel ku toi Poro näyttää vähä tylsistyneelt.. :--D hehe. Ton Nadanki pitäis viel soittaa mulle ku se sano nii aamul ku nii joo..

Ja jee jee Marttti voitti Idolssin.!

lauantai 7. toukokuuta 2011

äyrr

Hehe joo en eilen ollu koneel ni en saanu kirjoteltuu tänne.. Joten kirjotan nyt jotain eilisestä ja täst päiväst..


Joo, siis eilen ei oikei tapahtunu mitää erikoist mut päätin sitte mennä Leean luo yöksi ja sit me saatiin
hyvä idea.. NUKUTAAN TELTASSA! Ja siel me sitte nukuttii, ja illal oli vähän kylmä ku aurinkokaa ei
 enää paistanu :--D Siel me sit sekoiltii jotain ja otettiin kuvia ym.. Alettiin sit nukkuun joskus tos 3 aikaa..
Siel oli sit kuitenki tosi lämmin nukkuu, enkä heränny siihe kertaakaan et ois ollu kylmä. :--D

Mut sit aamulla ku heräsin eka kertaa, nii joku pörriäinen kierti sitä telttaa ympäri varmaan 5 minuuttia. :--D
Sitten nukahdin taas, ja heräsin siihe ku mummo soittaa :--D En jaksanu vastaa sille, joten päätin tunkea puhelimeni ilmapatjan alle, josta sain sitä ettiä hetken ku oltiin herätty kunnolla.. No sitten taas jatkoin nukkumista ja heräsin siihen ku jostai kuulu musiikkia, ja mietin et kuka vittu tähän aikaa kuuntelee musiikkia.. Sit katoin kelloa Leean puhelimesta, ja sehän olikin jo 12:00 :--D Sit me vaan noustiin ylös ja tottakai ekan juostii vessaan.. Sitten mentiin takasi telttaa, ja kelasin et nythä vois jatkaa nukkumista ku väsytti viel nii paljo, mut Leea ei oikei innostunut ideasta vaan lähti raahaamaa vähän kosteita peittoja kuivumaa mattotelineeseen :--D Sit me aikamme lagailtii siel teltas, ja sit päätettii siirtää se teltta aurinkoon, koska siel oli aika kylmä.. Ja sit me siirrettiin se siihe ja heitettii patja vege sielt ja jotai me hengattii siel TOSI KUUMASSA teltassa, ja kuunneltiin Marilyn Mansonia.. :--D rentoo..
Siit me sitte mentiinki syömää ku oltiin saatu teltta purettuu ja tavarat vietyy paikoillee :--D Syömise jälkee lähdin polkee himaa ja vähä viel väsytti ni siin sitte koomas ajelin isoo alamäkee alas, ja yllätys yllätys meinasin kaatuu pari kertaa :--D No, sit siitä suoraan menin käymään mummol, ja siit sit himaa.. Sit aukasin koneen (ylläri) ja sit oonki vaa dataillu :--D joo, oon nolife. Tänään mul oli tarkotus mennä Jyväskylään, mut eipä sit mennykkää linkkei ku vast illal, ni päätin et meen vast ensviikonloppun ku on enemmä tietoo niist ajoist..
No, eipä mulla kai muuta.. Meiksi lopettaaa nyt

torstai 5. toukokuuta 2011

...

Hmm noh, tänää hiukan surullisemmissa fiiliksissä..
Oon vaa nyt kelannu kaikkee mennyttä.. entisii frendei & aikoi.
Mä hauisin ne takas.. ne on ollu mun elämän parhaint aikaa, eikä mikää koskaa
tuu muuttaa sitä..

Kaipaan paljo myös niit, jotka on nyt taivaas enkelein...
varsinki Anni.. lepää rauhas rakas.. ♥

Mut on täs päiväs ollu paljon hyvääki. Esim Leea (Meidän ihanin basisti♥) oli meillä.
Ja ääniteltii akustisii biisei, tai no Leea soitti kitaral basson osuuksia biiseistä.
Mua vaa jäi vähän häiritseen ku tää mun flunssa muuttaa mun äänen tyhmäks ja sitten
kesken biisin mun ääni meni sellaseks vammaseks D--: Mut jouduttii 'äänittään' mun kameralla,
koska eihä mul himas mitää äänityslaitteit oo O: Tokihan myös se kamera muuttaa ääntä paljon..
Vähän muokkailen sitä ja otan turhia pätkiä siitä pois.. ja kai sit laitan ne jonnekki. Täytyy nyt kattoo
et millasii niist tulee..  Muokkailen niitä täs kohta ku saan ne eka siirrettyy koneelle, ja laitan ne sitte kai erillisen merkintän tänne.. jos laitan.

Joo no tos tollai pätkä.. JA TOI KUSEE IHA VEEE ITSUTI. oon eri kuulonen liven.. ):

Älää pliis sit kuolko :C

Lopetan nyt teidän järkyttämisen (--: heipa. Ja joo.. en tiiä et täst ei tullu kovin pitkä sydeemi tänää, ku en oikein keksiny (ainoo hyvä tekosyy) mitää kirjotettavaa. Mut tulipa nyt sit tääki kirjotettua. :--D

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

töööt

Hmm.. Tänään taas vaihteeks oon kipee enkä tietystikkään oo koulussa..

Mun unet oli taas vaihteeks tosi mielenkiintosii.. Oon nähny yhen niistä jo aikasemminki :--D
Aloin nukkumaan joskus tossa 2 aikoihin ja sit heräilin koko aja :/
Kattelin tossa äsken Morsiandietti- ohjelmaa, ja kuten nimestä voi päätellä, niin siin on
Paljon kuntoilua :--D Ja minä tietenkin istuin nenä kiinni ruudussa ja mässäilin sipsejä.. Hyvä minä.

Huomenna sitten pitäis kai selviytyy kouluu.. En tiiä miten jaksan :--D Must on tullu kamalan laiska.
Enkä oo kyllä tehny mitään läksyjäkään, mut mitä väliä :--D Eipä niitä kuitenkaa kukaan kattois.

Oon täs kelaillu et voisin tehd sellasen huonebloggauksen sen jälkee ku ollaan muutettu ja saatu kämppä muutenki viisaan näköseks :--D Jos se nyt edes mahtaa onnistua.. Luulisin ettei siitäkää tuu mitenkää kotosaa tai hienoo.. Enkä mä osaa päättää et tungenko sinne seinille julisteita vai en.. Oishan mulla pari sellasta Marilyn Monroe- tauluu, mut vaan yks yhestä sarjasta, ja siihen sarjaan kuuluu kai jotain 3 tauluu, ja eipä mulla tietenkää oo varaa ostaa niitä.. Ja sillon kun ostin ton yhen taulun, ni siin kaupas ei edes ollu sitä yhtä tauluu enää :--D En sitte tiiä et onko niit tullu lisää, vai onko ne kaikki jo otettu pois myynnistä.. 

Eli tossa on kuvaa siitä sarjan taulusta mikä mullon. Joo toi kuva on vähä huono, mut en jaksanu alkaa ottaa parempii :--D Tosta siis pitäis saada myös ne 2 muuta tauluu, jotta ne viittis laittaa paremmin seinälle :--D



Ja tossa on se toinen taulu, joita ei tainnu olla ku vaan tollasia. Mut jos joku tietää et tohonki on viel sitä samaa sarjaa, ni vois kertoo mulle et mis niit on :--D

Mut taidanki nyt mennä tekee täst ruokaa ja miettii sitte eteenpäi että mitä tekee :--D