keskiviikko 11. toukokuuta 2011

daudiu

No joo en oo kirjottanu täs vähää aikaa.. Eilen oisin kirjottanu, mut koneella oli ongelmii, eikä se suostunut avaa mitää tiedostoi, vaik sammutin monee kertaa ja annoin jäähtyy :--( No mut joo..

Ei täs oo paljoo edes tapahtunu :--D Hengailtu kaikkien kaa vähän joka paikas ja syöty jätskii..
Ainii, äh ampparit on heränny >__< en tykkää, koska mullon kauhee ampparikammo.. Sanon sitä jo sairaudeksi :--D Hmm joo,, no 27.5 olis tarkotuksen mennä Poriin ;3 Haha uskon et siel tulee parast !

Hm no tänää en millää jaksanu mennä 8 kouluu ni päätin sit nukkuu ja men 9, ja sopivasti Leeaki oli menos vast sillon, ja mentii sit samaa matkaa ku kerta lähekkäi asutaa :--D Joo no siin me sit melkein myöhästyttiin ja just ku päästiin koulunpihaan ni sit pitiki juosta jo sisälle :--D Koulu mateli iha jeesisti loppuun, ja jäätiin sit jälleen kaupungil viel tyyppien kaa.. Paitsi mitä toi Roope nyt vähä vituttaa, ku valehtelee meille ku ei se osaa sanoo mitään suoraan. Oishan se ollu iha kivaa mennä kattoon ku pojat pelaa mut no joo.. ei sitten.. Nooo sit hengattii siin tyttöjen kaa. Sit ku Petra 'Pättis' lähti siit ni alettiin pelaa korist :--D Ollaan varmaa surkeimpii koskaa XD No mut tuli ainaki kuuma kun aurinko paisto selkään ihan 6-0 ja viel mustat vaatteet.
Siitä sitten päätettii mennä Autiolahteen, ja Leea meinas käyd himas eka hakee uikkarit ja lentopallon.. Mutta sit se soittiki Jasminille, et se ei pääse tulee ku sen vanhemmat ragee sille iha vitusti, ni oltiinki Jasminin kaa sit vaa meillä, ja tehtii Pacman haamui hamahelmist XD jee. Joo ja siis meidän tarkotuksena oli mennä uimaan.. No muttaa kelattiin, et mennää sit huomen (---: Dididi, taidankin sitte lopettaa tähän !


Ps. I miss you hun ♥
 JAJA haluun takas tonne .__. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti