maanantai 20. kesäkuuta 2011

Ravistettava ennen käyttöä

Mä en oikein ole ehtinyt kirjottaa tänne, kun mulla on ollut vähän kaikkea tässä...

Mutta Torstaina olin kattomassa Sataman Yössä; Petri Nygårdia ja Apulantaa ♥

Apulanta oli ihanin, ja oli Petrikin ihan ok.

Keskiviikko iltana menin siis Saran luokse yötä, ja sitten aamulla herättiin ja alettiin valmistautumaan.
Sitten ku päästiin lähtemään, oltiin siellä joskus 13:20 ja siinä oli vielä 5 ½ tuntia että portit aukeais.
Siellä ei ollut ketään meidän lisäksi.. Tuli siinä sitten sadekuuro ja venailtiin Saran kans katokses, ja vieläkin yritettiin epätoivoisesti saada joku tuomaan meille ruokaa, mutta eipäs kukaa tuonu sitä meille.

Sitten olikin jo se aika kun päästiin sisälle. Siellä päästiin ihan eteen keskelle. Siinä venailtiin vielä 2 tuntia että Petri aloitti, tai oikeastaan Petri oli tunnin myöhässä, ja venattiin siis 3 tuntia..

Sit Petrin jälkeen, jäätiin venaamaan Apulantaa ♥
Apulanta oli aika hyvin oikeessa ajassa. Ja arvatenkin oli paras keikka koskaan, ja vielä keikan jälkeen saatiin puhua aika rauhassa poikien kanssa.. Tai siinä Sipe lähti niin käskettiin sen pyytää Tonia ja Samia tulemaan kans, mutta ei niitä näkynyt, olin jo aivan itku kurkussa ja sitten onneksi Sami käveli sieltä lavan takaa ;__; ♥ Olin niin onnellinen.. Sitten käännyin, ja huomasin että Tonikin tuli, siinä tuijotin hetken suu auki, ja juoksin halaamaan. Siinä sitten juteltiin Tonin kanssa, ja Sara kertoi sille et venasin ihan itkien että tuleeko kukaan enää :''D Sitten kun lähdettiin siitä, niin puhetta riitti.

Eipä siitä päivästä enempää.

Sitten perjantaina oli Karitan hautajaiset. Oli todella haikea fiilis.. Siitä menin sitten Chickenille yöksi.

Seuraavana päivänä Leea tuli meille.. Meillä oli kivaa, ja valvottiin koko yö vahingossa. Sitten mentiin keskustaa ja hengattiin siellä. Käytiin syömässä ym. Mentiin meille ja alettiin nukkumaan, Leea lähti ja jatkoin nukkumista... Sitten nousin ylös, ja tulin koneelle. Eipä mulla siis muuta tälläkertaa..

hei hei c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti